Back to home page
Izaberi srpski Choose Serbian
 
 
   
O NAMA

Novosti


Sa zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da je INNOTRADE PP odnedavno postao zastupnik, uvoznik i seviser za teritoriju Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine kompanije ULMA, renomiranog španskog proizvodjača mašina i opreme za pakovanje!


ULMA Packaging je nesumnljivi je lider u svetu u oblasti proizvodnje horizontalnih (HFFS) i vertikalnih (VFFS) flow pack mašina, termoforming, mašina za zatvaranje posuda termovarenjem (traysealing mašina) i mašina za pakovanje streč folijom.

Sa više od 50 godina iskustva i timom visokokvalifikovanih profesionalaca, kao i najnaprednijim dizajnerskim i proizvodnim tehnologijama, ULMA nudi savremena i inovativna rešenja u opremi i sistemima za pakovanje sa osnovnim ciljem da se u potpunosti zadovolje zahtevi kupaca uz obezbeđivanje dodatne vrednosti svakom klijentu.

Ulma je zastupljena u više od 50 zemalja u svetu, na svim kontinentima, putem svojih filijala i mreže zastupnika i dilera .

:: 26.03.2019.
Innotrade je sa uspehom učestvovao na konkursu Generator 2.0 Societe Generale banke u Srbiji koji je namenjen preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima koji žele da digitalno transformišu svoj biznis.
Ćestitamo pobednicima Konkursa, farmi CARPE DIEM iz Krušedola!!!...
:: 03.12.2018.
Posle više od 25 godina saradnje INNOTRADE-a sa italijanskim partnerom „MINIPACK-TORRE“ - liderom u proizvodnji mašina za pakovanje termoskupljajućom folijom i više od 900 instaliranih mašina u Srbiji i zemljama u regionu, zadovoljstvo nam je da Vam prezentujemo jedinstvenu mašinu na svetskom tržištu.
PRATIKA 56MPE REVERSE
Revolucionarna, automatska, potpuno električna termoskupljajuća mašina, velikog kapaciteta, do sada nevidjena u Srbiji, se nalazi u INNOTRADE-ovom show room-u.
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo i prezentujemo Vam sve prednosti PRATIKA 56MPE REVERSE, a svakako najbolja prezentacija je puno jednostavnije i neuporedivo brže pakovanje Vaših proizvoda, sa značajnim uštedama u vremenu, energiji i ljudstvu.
U saradnji sa našim inopartnerom pripremili smo za Vas i veoma primamljivu ponudu.
Prezentaciju rada PRATIKE 56MPE REVERSE možete videti na našem You Tube kanalu:
https://www.youtube.com/channel/UCFIt7_Y7w-aHT7ZPItRoESQ
Radujemo se skorom susretu i očekujemo Vaš poziv i predlog termina prezentacije!
...
:: 20.11.2018.
Sa zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da je INNOTRADE PP odnedavno postao zastupnik, uvoznik i seviser za teritoriju Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine kompanije ULMA, renomiranog španskog proizvodjača mašina i opreme za pakovanje!
...
:: 22.04.2016.
Mašine za pakovanje i pekarska oprema iz našeg prodajnog programa u radu !...