Back to home page
Izaberi srpski Choose Serbian
 
 
   
O NAMA

Novosti


Sa zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da je INNOTRADE PP odnedavno postao zastupnik, uvoznik i seviser za teritoriju Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine kompanije ULMA, renomiranog španskog proizvodjača mašina i opreme za pakovanje!


ULMA Packaging je nesumnljivi je lider u svetu u oblasti proizvodnje horizontalnih (HFFS) i vertikalnih (VFFS) flow pack mašina, termoforming, mašina za zatvaranje posuda termovarenjem (traysealing mašina) i mašina za pakovanje streč folijom.

Sa više od 50 godina iskustva i timom visokokvalifikovanih profesionalaca, kao i najnaprednijim dizajnerskim i proizvodnim tehnologijama, ULMA nudi savremena i inovativna rešenja u opremi i sistemima za pakovanje sa osnovnim ciljem da se u potpunosti zadovolje zahtevi kupaca uz obezbeđivanje dodatne vrednosti svakom klijentu.

Ulma je zastupljena u više od 50 zemalja u svetu, na svim kontinentima, putem svojih filijala i mreže zastupnika i dilera .

:: 03.12.2018.
INNOTRADE PP je u periodu proglašenog Vanrednog stanja, u skladu sa odlukama i preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba implementirala rad od kuće i rad u smenama u cilju zaštite zdravlja zaposlenih, poslovnih partnera i kupaca, kao i sprečavanja širenja Korona virusa.

Od PONEDELJKA 18.05.2020.godine smo nastavili sa radom u našem poslovnom prostoru na Beogradskom sajmu, Bulevar vojvode Mišića 14, anex hale 11.

Radno vreme – nepromenjeno, radnim danima od 8.00-16.00

I dalje primenjujemo sve sigurnosne mere i procedure tako da je komunikacija sa klijentima potpuno bezbedna a kvalitet i efikasnost poslovanja na najvišem nivou, kao i uvek!

Obezbedili smo kontinuitet snabdevanja i nivo zaliha ambalaže, standardnih mašina za pakovanje i rezervnih delova je optimalan, dovoljan za zadovoljenje potreba svih naših kupaca.

Svi naši dobavljači, primenom propisanih sigurnosnih mera svojih ministarstava zdravlja i Svetske zdravstvene organizacije, garantuju sigurnost samih proizvoda.
Poručivanje i isporuka robe se nesmetano organizuju i realizuju, kao i do sada, u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, kompanijama „Lagermax AED“ i „City Express“, koji takođe preduzimaju sve sigurnosne mere propisane od strane Vlade Republike Srbije.
...
:: 20.11.2018.
INTERPACK, po mnogima najznačajniji sajam pakovanja u svetu, koji se organizuje svake tri godine u Düsseldorfu u Nemačkoj je ODLOŽEN pa će se umesto u maju 2020. održati od 25. februara do 3. marta 2021.
I ovoga puta ćemo biti prisutni (prvi put smo posetili ovaj sajam 1996. godine) kao i veliki broj kompanija iz čitavog sveta, koje INNOTRADE PP zastupa. Prethodna izložba u maju 2017. privukla je 2.865 izlagača i 170.500 posetilaca u 19 dvorana sajamskog kompleksa u Düsseldorfu (Messe Düsseldorf GmbH).
Zastupljeni neće biti samo izlagači koji prikazuju procesne i mašine za pakovanje hrane, pića, lekova, kozmetike, robe široke potrošnje (neprehrambene robe), industrijske robe, već i proizvođači ambalažnih materijala, ambalažnih sredstva i tehnologija i mašine za konditorsku i pekarsku industriju.

...
:: 22.04.2016.
Mašine za pakovanje i pekarska oprema iz našeg prodajnog programa u radu !...